Voeg ID-verificatie toe aan uw softwareplatform

Software partners

Een greep uit onze software partners

CheckedID voor software platforms

CheckedID biedt aanbieders van software platforms die relevant en up-to-date willen blijven op het gebied van ID-verificatie een enterprise-ready product dat gemakkelijk geïntegreerd kan worden. Hiermee onderscheidt uw platform zich ten opzichte van uw concurrentie zonder dat u opgezadeld wordt met het onderhoud en de ondersteuning aan klanten. Hierbij zijn diverse samenwerkingsmodellen mogelijk. Daarbij draagt het ook nog eens bij aan uw netto marge, dus wat weerhoudt u?

Vollediger aanbod

Is uw software oplossing in gebruik in een markt waarbij ID-verificatie een rol speelt? Vragen uw klanten erom? Zelf bouwen is geen sinecure. CheckedID is 100% gefocust op het verder verbeteren van het ID-verificatie proces. Wij hebben er ons vak van gemaakt. U zult verrast zijn hoe gemakkelijk het in te passen is in uw product. Uw klanten zullen nog tevredener zijn.

Focus op eigen vakgebied

Continue veranderende regelgeving noodzaakt u uw prioriteiten bij te stellen. Er is geen tijd en capaciteit om nieuwe functies te ontwikkelen die buiten de kerncompetenties liggen. Laat staan ze te onderhouden. Laat dit gerust aan een specialist over. Wij zorgen dat uw ID-verificatie functie blijft voorlopen op hetgeen er in de markt voorhanden is. Daarmee blijft u uw concurrenten voor.

Snel en in één keer goed

Een snelle en accurate identificatie is voor u en uw cliënten wenselijk. Ook als het gaat om het vaststellen van een buitenlandse identiteit, aan de hand van onbekende ID-bewijzen. Maar de identificatie en verificatie met innovatieve digitale technologieën moet ook in één keer goed gaan. Niets is vervelender om terug te moeten gaan naar de te verifiëren persoon omdat het proces niet is gelukt. CheckedID levert u binnen 20 seconden de informatie die u nodig hebt. Digitaal, volledig én compliant.

Kostenbesparing

Met CheckedID biedt u betrouwbaar en zorgvuldig verifiëren van personen op afstand. U hoeft zelf geen goede mensen aan te nemen die hier de (schaarse) kennis van hebben.

Netto marge omhoog

Des te meer ID verificaties worden uitgevoerd, hoe meer dat dit bijdraagt aan uw netto marge. Wij hanteren een samenwerkingsmodel waarbij we beiden profiteren van succes.

Tevreden klanten

Uw klanten zullen blij zijn met deze extra functionaliteit. Gemakkelijk in gebruik en gekoppeld aan uw systeem. Geen extra handwerk meer benodigd.

/thumbs/600×600/pages/2020/12/shutterstock-492049612-1-klein.jpg