Onze rode draad is identiteiten

JanusID

Hoe de (voor)liefde voor identiteiten begon…

Identiteit is het begin van alles in onze wereld. Hoewel iedereen een identiteit heeft, wordt het gemakkelijk ondergewaardeerd. Als u een persoon niet herkent, worden communiceren én zakendoen lastig. Een digitale identiteit is hetzelfde als een fysieke identiteit. Het is echter abstract en verschillend in ontwerp. Onze fysieke aanwezigheid is een bevestiging van onze identiteit. Online interactie vereist daarentegen een digitale identiteit. Op die manier weet en begrijpt u dat degene met wie u communiceert degene is die hij zegt te zijn. Hierin zit veelal de crux…

Wie zijn wij

/thumbs/300×300/features/2020/12/Janus-beeld-V2.png

Janus wie?

Zowel de belangen van organisaties als van consumenten spelen mee bij het ontwikkelen van identiteitsoplossingen. Onze bedrijfsnaam, JanusID, symboliseert dit. Janus is de Romeinse god met twee gezichten. Hij hield alle poorten van de stad in de gaten en verzekerde daarmee veiligheid en sociale orde. Dit doen wij met producten die zeer veilig zijn en een maximale bescherming bieden. Voor zowel organisaties die met digitale identiteiten werken maar vooral ook voor de consument die gevraagd wordt zijn/ haar identiteit op afstand te delen.

/thumbs/300×300/features/2020/12/shutterstock-482235145-kleiner.jpg

Onze producten

JanusID levert producten en diensten voor het veilig gebruik en beheer van persoonlijke identiteiten. Hiermee kunnen onze klanten de interactie met hun klanten vereenvoudigen en verbeteren. Tegelijkertijd verminderen zij hiermee risico’s rondom het verwerken van persoonlijke gegevens. Dit is ook in het belang van de klanten van onze klanten. Dit kunnen bedrijven of consumenten zijn. Onze ID-producten en diensten worden ingezet voor zowel Know Your Customer (KYC) als Know Your Employee (KYE) toepassingen.

/thumbs/300×300/features/2020/12/shutterstock-525040075-1.jpg

Complete oplossingen

De producten en diensten van JanusID voldoen “By Design” aan de algemeen gangbare behoeften aan privacy, veiligheid en vertrouwen. Bovendien zijn ze praktisch en logisch in gebruik. Met onze ID-diensten leveren wij complete oplossingen om omslachtige en handmatige processen te automatiseren. Zodanig dat ze makkelijk in te passen zijn in bestaande bedrijfsprocessen, zonder hoge implementatiekosten of complexe IT projecten. U kunt dus snel aan de slag. Hierdoor werkt u makkelijker, foutloos en veilig.

100% Europees

JanusID is gevestigd in Nederland en is onderworpen aan de Europese wet- en regelgeving. Wij slaan alle data op een server in een Europees datacenter op, in Europees eigendom. Dit betekent dat de rechten van onze wereldwijde klanten goed geborgd zijn.

Join the team!

Join!