ShowID als autorisatietool

ShowID

ShowID als autorisatietool

ShowID is de meeste veilige en zorgvuldige autorisatietool beschikbaar. Dienstverleners en hun klanten hebben behoefte aan het snel en betrouwbaar vaststellen dat iemand geautoriseerd is. Denk aan een monteur die bij een fabriek gepland onderhoud moet uitvoeren. Hoe weet je zeker dat het de juiste persoon is die verwacht werd? Met ShowID gaat dit snel en gemakkelijk. Op een veel betrouwbaarder manier dan met zelf uitgegeven kaarten. En vooral ook goedkoper.

Industrie

Stel de autoriteit van een monteur vast volgens een beproefde digitale werkwijze. Veilig, zeker en privacy vriendelijk voor de monteur.

Financiële instellingen

Externe leveranciers die geen vaste bezoekers zijn volgen een beproefde digitale werkwijze. Veilig, zeker en privacy vriendelijk voor de leverancier.

Transporteurs

Biedt chauffeurs de mogelijkheid om snel en gemakkelijk aan de poort aan te tonen dat ze verwacht worden.

5 Redenen waarom ShowID

1. Makkelijk in gebruik
2. Data minimalisatie
3. High trust purpose binding
4. Eenvoudig beheer van uitgegeven machtigingen
5. Valideren met smartphone of tablet

/thumbs/300×300/features/2020/12/shutterstock-1098435164-kleiner.jpg

Het ondernemings- paspoort

ShowID fungeert als ondernemingspaspoort. Een autorisatiebewijs voor onbekende personen. En laat alleen maar die persoonsgegevens zien die relevant en noodzakelijk zijn. Niets meer en niets minder. Veilig en vertrouwd voor iedereen.

/thumbs/300×300/features/2020/12/shutterstock-1089871910-kleiner.jpg

Veiligheid op kritieke locaties

Het bewaken van bedrijfskritische installaties en locaties vraagt in toenemende mate aandacht. Voorbeelden zijn ziekenhuizen, datacenters, energiecentrales en defensie instellingen. Gevaren die door ‘de voordeur’ komen dienen te worden vermeden.

Wij vertellen u hier graag meer over!

Meer informatie