Stel snel en veilig vast met wie u te maken heeft

Accountants en administrateurs

CheckedID voor Accountants en administrateurs

CheckedID is de meest veilige en zorgvuldige ID-verificatie tool, die beschikbaar is. Identificatie en verificatie van de identiteit van uw nieuwe klant - conform Wwft richtlijnen - was nog nooit zo simpel. Een op kantoor rondslingerend kopie paspoort, onveilig e-mailverkeer en opslag van ID-informatie die conform wetgeving niet bewaard mag blijven: het is vanaf nu verleden tijd. Bovendien hebt u bij een inspectie benodigd bewijs zo voorhanden.

Identificatie en verificatie

U bent verplicht de identiteit van nieuwe cliënten vast te stellen. U dient dit te doen aan de hand van een door de overheid uitgegeven geldig ID-bewijs en conform de Wwft. Het is om die reden verstandig om deze verificatie zorgvuldig te doen. Zodanig dat u achteraf kunt aantonen dat u alle stappen heeft doorlopen en vastgelegd.

Op afstand

Doordat het identificeren en verifiëren steeds vaker op afstand gebeurt, brengt dit proces risico’s met zich mee. Behoort het ID-bewijs dat u heeft ontvangen wel toe aan de verstuurder en hoe bewijst u dit bij een audit? Hoe voorkomt u dat er binnen uw organisatie niet juist wordt omgegaan met de privacygevoelige data die digitaal beschikbaar is? Allemaal vragen waarop CheckedID het simpele antwoord biedt.

Real-time ID-checks

In sommige gevallen wordt een snelle identificatie van de cliënt verlangd. Dan is een snelle en accurate werkwijze voor u en uw cliënt wenselijk. Ook als het gaat om het vaststellen van een buitenlandse identiteit, aan de hand van onbekende ID-bewijzen. CheckedID levert u binnen 20 seconden de informatie die u nodig hebt. Digitaal, volledig én compliant.

CheckedID: uw ideale ID-tool

CheckedID is de meest veilige en zorgvuldige ID-verificatie tool op de markt. Of u nu een nieuwe medewerker of klant wilt onboarden: identificatie en verificatie van de identiteit was nog nooit zo simpel en veilig. Gebruikmakend van een 'bank grade' app. Risico's zoals phishing worden hiermee vermeden. Een op kantoor rondslingerend kopie paspoort, onveilig e-mailverkeer en opslag van ID-informatie die conform wetgeving niet bewaard mag blijven: het is vanaf nu verleden tijd.

Tijdsbesparing

U verifieert betrouwbaar en zorgvuldig personen op afstand. Reizen of wachten is passé. En het trainen van medewerkers in het controleren van (internationale) identiteitsdocumenten is niet langer noodzakelijk.

Kostenbesparing

U vermindert uw inspanningen om de opslag van persoonsgegevens die u wettelijk mag verzamelen inzichtelijk te maken en te houden. En u voorkomt kosten voor controleapparatuur en documentatie.

Geen rejects

Maakt u al gebruik van een digitale identiteitsverificatiedienst, dan reduceert u het aantal rejects tot nul. Hierdoor zijn minder handlingskosten vereist van uw medewerkers. Ook uw cliënten worden niet meermaals benaderd.

/thumbs/600×600/pages/2020/12/shutterstock-268888958.jpg

Lees meer over CheckedID

Lees meer