JanusID - Wat wij voor uw bedrijf
kunnen betekenen qua veiligheid

Bent u op zoek naar een dienstverlener die gespecialiseerd is in het leveren van veilige, betrouwbare en voordelige diensten voor allerlei vormen van ID verificatie? Dan is het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd. Vooral in sectoren die bovengemiddeld fraudegevoelig zijn of strenge regelgeving hebben, is het belangrijk dat er een volledig betrouwbare ID check gedaan wordt. Denk hierbij aan sectoren als de woningverhuur, financiële dienstverlening, de wereld van de accountancy, corporates, het notariaat en de flexmarkt. JanusID B.V. is een expert op het gebied van identificatie, ID verificatie en authenticatie diensten om werkgevers, werknemers, klanten en relaties veilig met elkaar zaken te laten doen.

Als professioneel en ervaren onderneming op het gebied van ICT, privacy en veiligheid, heeft JanusID B.V. zijn klanten veel voordelen te bieden. Onze meerwaarde is dat wij onze klanten kant-en-klaar maatwerk leveren. De klant hoeft zelf geen software ontwikkeling te doen. Onze klanten kunnen direct aan de slag en op de manier die ze gewend zijn. Wij zijn pas tevreden zijn als u als klant dat bent. Ons dienstenportfolio bestaat uit drie  tools, die steeds populairder worden in het bedrijfsleven. Voor een volledig betrouwbare identificatie en ID check hebben we CheckedID ontwikkeld. Een andere dienst is gericht op het verzorgen van gemakkelijke en veilige online autorisatie: ShowID. En een derde dienst die wij bieden is MijnGastenLijst.nl. Deze gebruiksvriendelijke en volledig AVG compliant toepassing is gericht op het regelen van een gestroomlijnde bezoekersregistratie.

Bekijk nu onze website voor meer informatie over de genoemde diensten. In een persoonlijk, vrijblijvend gesprek adviseren we u graag verder over de mogelijkheden die wij bieden op het terrein van online ID verificatie. Graag tot ziens en bij vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch of via ons online contactformulier contact opnemen.