JanusID - Wat wij voor uw
onderneming kunnen betekenen
op het gebied van digitale identiteit

Bent u op zoek naar een dienstverlener die gespecialiseerd is in het leveren van betrouwbare en eenvoudige diensten op het gebied van digitale identiteiten, zoals bijvoorbeeld ID-verificatie? Dan bent u bij JanusID aan het goede adres. Wij hebben van digitale identiteiten ons vak gemaakt, en doen niets anders. 

In sectoren die bovengemiddeld fraudegevoelig zijn of strenge regelgeving hebben, is het belangrijk dat er een volledig betrouwbare ID check gedaan wordt. Denk hierbij aan sectoren als financiële dienstverlening, de uitzendbranche, woningverhuur, de wereld van de accountancy, corporates en het notariaat. JanusID B.V. is een expert op het gebied van identificatie, ID verificatie en authenticatie diensten om werkgevers, werknemers, klanten en relaties veilig met elkaar zaken te laten doen.

Als professioneel en ervaren onderneming op het gebied van ICT, privacy en veiligheid, heeft JanusID B.V. zijn klanten veel voordelen te bieden. Onze meerwaarde is dat wij onze klanten kant-en-klare maatwerk oplossingen bieden die werken. Gebaseerd op de best beschikbare technologien en samen met de beste partners. U als klant kunt direct aan de slag: eigen software ontwikkeling is niet nodig. 

Ons dienstenportfolio bestaat uit drie tools, die steeds meer hun weg weten te vinden in het bedrijfsleven. Voor een volledig betrouwbare identificatie en ID check hebben we CheckedID ontwikkeld. Een andere dienst is gericht op het verzorgen van gemakkelijke en veilige online autorisatie: ShowID. En een derde dienst die wij bieden is MijnGastenLijst.nl. Deze gebruiksvriendelijke en volledig AVG compliant toepassing is gericht op het regelen van een gestroomlijnde bezoekersregistratie.

Bekijk nu onze website voor meer informatie over de genoemde diensten. In een persoonlijk, vrijblijvend gesprek adviseren we u graag verder over de mogelijkheden die wij bieden op het terrein van online ID verificatie. Graag tot ziens en bij vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch of via ons online contactformulier contact opnemen.