image

JanusID biedt producten die aanmelden eenvoudig maken. En tegelijkertijd veilig en betrouwbaar. Een soepel verlopend aanmeldingsproces maakt dat een bezoeker eerder klant wil worden.

Om tegenvallende conversie te verhelpen moet uw huidige proces wellicht flink herzien worden. INNOPAY - Digital Customer Onboarding heeft een verkenning gedaan, om u op weg te helpen.

Het kan een goede strategie blijken om hierbij gebruik te maken producten en/of diensten van gespecialiseerde partijen. Bied bezoekers de kans om soepel uw klant klant te worden. Eenvoudige conversie betekent frequente conversie. Als aanbieder van de diensten maakt u een goede eerste indruk, en kan de nieuwe klant direct service op maat bieden.

Het doet ons genoegen voor te komen op INNOPAY's overzicht. En we werken verder aan onze producten, om daarmee nog meer categorieën te kunnen bedienen.

Het complete artikel over de aspecten die sturend zijn bij het inrichten van het aanmeldingsproces vindt u hier: INNOPAY Book Of Insight 2018 Onboarding Strategy.