Terug naar FAQ's

Met JiD-login behoudt U alle klant-gegevens en -historie. Net als met bijvoorbeeld Google en Facebook social login, wordt JiD-login gekoppeld aan de bestaande accounts. Hiermee houdt u de optie om klanten nog op de "oude" manier te laten inloggen. Het is sowieso verstandig om een alternatieve inlogwijze aan te bieden. Uw klant kan dan nog altijd naar zijn account bij u, ook als zijn Facebook of JiD-account niet meer actief is.