Algemeen

JanusID hanteert een verdienmodel over twee assen: zodra gegevens van een JiD gebruiker geverifieerd worden vragen wij een eenmalige bijdrage van de gebruiker en vanaf dat moment ook een jaarlijkse fee. Daarnaast vraagt JanusID een jaarlijkse abonnements-fee aan websites voor het gebruik van JiD. De hoogte van deze fee is onder meer afhankelijk van het het gevraagde niveau van authenticatie, de gevraagde data scope en het transactievolume. Deze inkomsten stellen JanusID in staat een stabiele en veilige dienst te leveren.

JiD is niet gebonden aan landsgrenzen. Dat betekent dat u ook uw buitenlandse online klanten kunt herkennen en vertrouwen.

Door het geconsolideerde volume kan JanusID een betere prijs bedingen met derde partijen die gebruikersgegevens verifieren. Daarnaast hoeft u niet te investeren in het opzetten en onderhouden van diverse interfaces.

JiD is sinds oktober 2016 beschikbaar voor testen en demonstraties.

Lees verder

Account

Ja, absoluut. Uw bestaande (klant)accounts blijven volledig in tact.

Lees verder

Veiligheid

Afhankelijk van de aard van de online interactie of transactie, kan JiD een hogere mate van zekerheid bieden wat betreft iemands identiteit.

Lees verder