Forgerock Identity Platform als basis

JanusID werkt met het Identity Platform van Forgerock. Hierin zijn de leidende open standaarden opgenomen. Plus de slimste en krachtigste manieren om die in de praktijk te brengen. Met Forgerock als partner is JanusID verzekerd van het best beschikbare platform om diensten van wereldklasse aan te bieden.

Lees meer over het Forgerock Identity Platform hier

image
image

OAuth 2.0 - dé open standaard voor gegevenstoegang

JanusID maakt gebruik van OAuth 2.0, de open industrie standaard voor autorisatie. OAuth 2.0 maakt gebruik van tokens, waardoor vertrouwelijke gegevens als een gebruikersnaam of wachtwoord niet afgegeven hoeven te worden. Elk token geeft slechts toegang tot specifieke gegevens van één website voor een bepaalde duur.

Lees meer over OAuth 2.0 op https://oauth.net/2/

User Managed Access (UMA) - de gebruiker bepaalt

JanusID is aangesloten bij de Kantara User Managed Access (UMA) werkgroep. Dit innovatieve initiatief realiseert de open standaard voor door de gebruiker gecontroleerde uitwisseling van data. Hiermee is optimale online privacy te bieden. De UMA standaard bouwt voort op andere toonaangevende open standaarden zoals OpenID Connect and OAuth 2.0. Forgerock heeft UMA opgenomen in zijn platform, waarmee het naadloos past in de diensten van JanusID.

Lees meer over UMA op https://kantarainitiative.org/confluence/display/uma/Home

image

Meer informatie nodig?

Wij hebben diverse whitepapers beschikbaar waarin de koppeling van JiD met uw website wordt beschreven. Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

Adres

Benoordenhoutseweg 21-23
2596 BA  Den Haag